Recreated by Luigi Prins Cobraspen | Renovatie Landhuis Elswout in Overveen

Posted by in Omgeving

Nieuws: Luigi Prins Cobraspen – renovatie Landgoed Elswout

Het prachtige landgoed Elswout wordt door Cobraspen Vastgoedontwikkeling, onder leiding van Luigi Prins Cobraspen, afgebouwd volgens de bouwtekeningen van de vroegere bewoner Borski. Deze originele tekeningen zijn gevonden in de kelder van het landhuis dat gevestigd is op Landgoed Elswout. Landgoed Elswout heeft de perfecte locatie, vlakbij Haarlem en ook dichtbij de luchthaven Schiphol.

Landgoed Elswout en haar eigenaren

Landgoed Elswout is gelegen in Overveen, nabij Haarlem. Het landhuis van Elswout is nooit afgebouwd, na een jarenlange leegstand van de villa heeft Staatsbosbeheer in 1970 de villa overgenomen. Nederlands Monumenten Bezit zorgt er voor dat het landhuis wordt afgebouwd in samenwerking met Luigi Prins Cobraspen. De restauratie is gebaseerd op de bouwtekeningen van familie Borski welke in de villa zijn teruggevonden.

De restauratie olv Luigi Prins Cobraspen

Nu het einde van de restauratie nadert zijn wij (olv Luigi Prins Cobraspen) op zoek naar nieuwe ‘ambassadeurs’. Landhuis Elswout is de perfecte locatie om uw kantoor te vestigen. De diverse ruimtes zullen turn key opgeleverd worden, met zeer luxe afwerking, moderne koffie-pantry, verwarmings- en koelingsinstalaties, nieuw schilderwerk, luxe sanitaire groepen per etage, openhaard-partijen op de etages, 50 luxe parkeerplaatsen bij het poortgebouw en 6 exclusieve parkeerplaatsen onder het gebouw. Tevens zijn er diverse vergaderruimten aanwezig, dakterrassen en bordessen met terrassen.

Historisch Landhuis met moderne installaties

Landgoed Elswout is dan wel gerenoveerd in de oude stijl, maar alle nieuwe moderne apparatuur is aanwezig. Ook kunt u genieten van het 80 hextare landgoed aan de duinen met watergangen.

Interesse in een van de kantoorruimtes in Landhuis Elswout? Zou u wellicht een rondleiding willen of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer: 023 526 49 49 of via het e-mailadres: info@cobraspen.nl